26.02.2011.

U subotnjem izdanju HTV-ove emisije Zagrebačka panorama prikazana je reportaža o projektu ''Pružanje jednakih mogućnosti za zapošljavanje osoba s invaliditetom zbog psihičkih poremećaja''.

Slađana Štrkalj-Ivezić predsjednica Udruge ''Svitanje'' u intervjuu je dala osnovne informacije o projektu i projektnim aktivnostima. Marinka Bakula-Anđelić iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, govorila je o važnosti postojanja radnog centra za osobe s psihijatrijskim dijagnozama.

26.02.2011.

U subotnjem izdanju Večernjeg lista, novinarka Sonja Hoffman u članku pod naslovom ''EU novac za posao psihički oboljelih osoba'' , piše o projektu ''Pružanje jednakih mogućnosti za zapošljavanje osoba s invaliditetom zbog psihičkih poremećaja''.

U članku se navode osnovne informacije o projektu, te intervju s predsjednicom udruge Svitanje Slađanom Štrkalj-Ivezić i Marinkom Bakula-Anđelić iz Gradskog ureda za socijalnu skrb i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

19.03.2011.

U subotu je na HTV 1 prikazana emisija Normalan život, u potpunosti posvećena osobama s poteškoćama vezanima uz psihičku bolest.

Voditelj Mladen Iličković je ugostio predsjednicu Udruge Svitanje Slađanu Štrkalj Ivezić, ujedno i psihijatricu iz Klinike za psihijatriju Vrapče i Branku Restek Petrović, psihijatricu iz bolnice Sv. Ivan iz Zagreba. U emisiji se govorilo o rehabilitaciji u psihijatriji i o programu zapošljavanja osoba s invaliditetom zbog psihičke bolesti. Doc. Štrkalj Ivezić je dala osnovne informacije o programu zapošljavanja i radnom centru, te pozvala sve zainteresirane da se jave u Udrugu Svitanje.

26.02.2011.

Na Z1 televiziji, prikazana je reportaža snimljena na predstavljanju projekta ''Pružanje jednakih mogućnosti za zapošljavanje osoba s invaliditetom zbog psihičkih poremećaja'' održanog u Tribini grada Zagreba.

O radnom centru, procjeni radne sposobnosti i potpomognutom zapošljavanju  govorila je Slađana Štrkalj-Ivezić. O partnerskim aktivnostima i pozitivnim ishodima zapošljavanja osoba s invaliditetom ispred  Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, govorila je Marinka Bakula-Anđelić.

30.03.2011.

Udruga Svitanje je predstavila projekt ''Pružanje jednakih mogućnosti za zapošljavanje osoba s invaliditetom zbog psihičkih poremećaja'' na svom štandu u sklopu Sajma poslova koji se održao 30.03.2011. u Hypo centru u Zagrebu.

Snimke štanda sa promotivnim materijalima i djelatnicima Udrige Svitanje, pojavile su se u emisiji Zagrebačka panorama na HTV 1.

Page 1 of 2

Suradnici i donatori